Monthly Archives: juni 2017

Seafood safran risotto

Risotto med safran….elsker risotto, og så med seafood, ikke et øje tørt. 4 Personer 4 håndfulde risottoris 1 skalotteløg 3-4 gram safrantråde 4 dl hønsefond 1 glas tør hvidvin En klat smør Parmesan – kan udelades, det er ikke normalt … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged | Leave a comment

Tatar med persillestøv, kartoffel og estragon mayonnaise

Her vil jeg bruge et lille stykke Hereford tyksteg. Jeg vil lave en tatar uden noget andet end kød, man kan også lave en rørt tatar som også smager dejligt. Man kunne servere pommes frites til retten men synes denne … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged | Leave a comment

Hereford bøf sous vide med majs og løg

En tyk bøf skåret af en mamoreret Hereford filet, stor nok til 2 Hellere en tyk bøf derefter skære den ud til 2 end en tynd bøf hver. Den bliver hurtig tør og gennemstegt. Jeg viser her tilberedning ved sous … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , | Leave a comment