Daily Archives: 12. april 2017

Afprøvning af bogen “Fermentering 2.0” af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Jeg vil anmelde/afprøve bogen “Fermentering 2.0” Forfatter: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Forlag: People´s Press 23. marts 2017, 128 sider, Vejl. pris: 199,95 kr. Normalt når jeg anmelder en kogebog afprøver jeg 2-3 af retterne. Jeg laver her 3 af … Continue reading

Posted in Bog forslag | Tagged | Kommentarer lukket til Afprøvning af bogen “Fermentering 2.0” af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Fjordrejer med appelsin cremefraiche og ramsløg emulsion

Jeg elsker jo fjordrejer som mit blognavn antyder. Her med hjemmelavet appelsin cremefraiche og ramsløg emulsion. Ramsløg og fjordrejer er jo i sæson samtidig. 4 Personer 500 gram levende fjordrejer 1/4 l piskefløde 1 appelsin 1 citron 1 æggehvide 1 … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Kommentarer lukket til Fjordrejer med appelsin cremefraiche og ramsløg emulsion