Daily Archives: 12. april 2017

Afprøvning af bogen “Fermentering 2.0” af Søren Ejlersen og Ditte Ingemann

Jeg vil anmelde/afprøve bogen “Fermentering 2.0” Forfatter: Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Forlag: People´s Press 23. marts 2017, 128 sider, Vejl. pris: 199,95 kr. Normalt når jeg anmelder en kogebog afprøver jeg 2-3 af retterne. Jeg laver her 3 af … Continue reading

Posted in Bog forslag | Tagged | Leave a comment

Fjordrejer med appelsin cremefraiche og ramsløg emulsion

Jeg elsker jo fjordrejer som mit blognavn antyder. Her med hjemmelavet appelsin cremefraiche og ramsløg emulsion. Ramsløg og fjordrejer er jo i sæson samtidig. 4 Personer 500 gram levende fjordrejer 1/4 l piskefløde 1 appelsin 1 citron 1 æggehvide 1 … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , | Leave a comment