Monthly Archives: april 2017

Rimmet kammusling med æbletern og ramsløg olie

Dette er en nem ret som kan forberedes på forhånd. 4 personer 3-4 kammuslinger 1 æble 1 citron Ramsløgblade til ramsløg olie (uden for sæson kan man bruge persille og dild) 10 ramsløgblade til ramsløgstøv (kan udelades) Neutralsmagende olie Kammuslinger: … Continue reading

Posted in Appetizer, Forretter | Tagged , , | Leave a comment

Torsk med rygeost og champagneæbler

Let og velsmagende forret. Æblerne kan sagtens laves med hvidvin i stedet for champagne. 4 personer 2 torskefileter eller som her loins ca. 150 gram 50 gram sødmælks rygeost Purløg Frisee salat (eller f.eks.ruccola) 1 citron Vinaigrette – 1 spsk … Continue reading

Posted in Forretter | Tagged , , | Leave a comment

Andebryst med morkelsovs og mille-feuille af glaskål og ramsløg

Vi fik en ret med på Frederikshøj med oksemørbrad og en mille-feuille med noget ?? Jeg ikke kan dog huske hvad. Bruger tit restaurant besøg som inspiration – men ender altid op med helt anden ret end udgangspunktet. Vil her … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment