Monthly Archives: marts 2017

Confit de Canard med Butterbeans og ramsløg

And og forår – ja det er synd kun at spise and til Mortens aften og juleaften. Her kombinerer jeg den med en af forårets første dejlige ting: “Ramsløg” Confit de Canard på dåse er en fin fin spise. Jeg … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , , | Leave a comment

Brødstegt slethvar med ærter, ærter og ærter

Slethvar stegt med en skive brød on top giver en meget sprød crust. 4 personer 4 slethvar fileter (eller pighvar) 8 skiver daggammelt brød 1 Citron Frosne ærter (i sæson gerne friske) 25 gram smør Ærteskud (eller hvis det ikke … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | 5 Comments

Grillet flanksteak med Insalata caprese, kantareller og løvstikke kartofler

Flanksteak er et billigt stykke kød, men smager godt. Ja ja man skal bruge tænderne……. Men så får man også en god bøfsmag. Jeg marinerer det et par timer før stegning. Her serveret med kartofler med løvstikke, stegte kantareller og … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Leave a comment