Monthly Archives: februar 2017

Mont d’Or – bare den ene gang om året

Mont d’Or er en (billig) luksus men samtidig måske ikke verdens fedtfattigste ost. Mont d’Or er en bjergost pakket ind i fyrretræsæske – sæson fra september og ca. ½ år frem. Den er mildt smagende og kan serveres kold eller … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Mont d’Or – bare den ene gang om året

Torsk med saltet agurk

Denne ret kan laves i forvejen og smager ikke dårligere dagen efter. Den kan også laves af rester af torsk man fik dagen før. Her serverer jeg den med saltet agurk men den kan også serveres på brød eller i … Continue reading

Posted in Forretter, Hovedretter | Tagged | Kommentarer lukket til Torsk med saltet agurk

Grillet Herefordbøf med kantarelsovs og rysteribs

  Bøffen skåret af Hereford filet så jeg selv kunne bestemme tykkelse. En stor bøf til 2 eller lidt mindre pr. person Det er en lidt fed sovs så jeg synes en salat on the side ville være godt. Salaten … Continue reading

Posted in Hovedretter | Tagged , , | Kommentarer lukket til Grillet Herefordbøf med kantarelsovs og rysteribs